PILTIDE LAADIMINE
Spordi Jalatsid,Rõivad Ja Tarvikud

5tk Vastupanu Bänd Koolitus Bänd Protectore Utility Rihma Nagu Tõmba Uks Ankur Kasutada Vastupanu Ansamblid

(0 Arvustused)
€19.17 €11.31

Sildid:

Sku:w86193

5tk Vastupanu Bänd Koolitus Bänd Protectore Utility Rihma Nagu Tõmba Uks Ankur Kasutada Vastupanu Ansamblid täiesti uus ja kvaliteetne.

Peen töö ja täiuslik stiili.

Non-slip riie võimlemine ansamblid komplekt: pikkade fitness ansamblid komplekt on valmistatud kõrge-kvaliteet, pehme ja naha sõbralik stretch materjali.

Lihtne kasutada kogu keha treening, sport ansamblid: pikk pull-up bänd on kasutatud mitmeid harjutusi, nagu jõutreening, assisted pull-ups, rist koolituse, jooga, pilates, füsioteraapia, taastusravi, võimsuse tõstmine, lihaste hoone, venitamine, kulturism jne, saab treenida õlad, käed, rind, puusad, tuharad, jalad ja kõhu lihased.

Kerge ja kaasaskantav fitness band komplekt: pull up jooga ansamblid komplekt on väike ja kerge.Seda saab kasutada mitte ainult kodus või jõusaalis, vaid ka puhkus, ärireis, ja igal park.See on mitmekülgne koolitus seade, mis on muutunud, peab oma koolituse plaanid!

Värv: must

Materjal: nailon+lateks

Pakendi Sisu:

5 * Pinge rihmad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: nailon
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased