PILTIDE LAADIMINE
Kalapüük

100tk Kunstlik Fishing Söötasid Tõetruu Otsene Hooker Korduvkasutatavad Meelitada Kalapüügi Algajatele Kvalifitseerimata

(0 Arvustused)
€4.55 €2.82

Sildid:

Sku:w4940

Äsja Haise Punane Uss Meelitada Tugev Kahtlane Maitse, Meelitades Kala Ostmisele Magevee Veealune Kalapüük

Omadused:

Kvaliteetne Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist materjal, selle suurepärase augustamine võime ja tugev kulumiskindlus on väga oluline striper ja teisel koletis bass.See võib olla otseselt püüdsin.

Võimas Atraktsioon: kunstlik vihmausside on tugev haise kõrge kontsentratsioon kala atraktant.Lõhn levib kiiresti, meelitab kalu nii palju kui võimalik ja püsib pikaajalise ajal.

Tõetruu Disain: ussid on elav vihmausside vee-kujuline disain, luua ujumine meetmete watergrabbing tähelepanu kala.

Lai Kohaldatavus: Sobib erinevat liiki kalu,nagu Latikas, Ahven, Flathead, Merlang, Riffahven, Jewfish, Kingfish, Hairtail, Makrell, Kalmaar ja mis tahes magevee ja soolase vee liike imeline tööriistad kalapüügi armastajad.

Kaasaskantav & Pikaajalise: Pakitud pudel, neid on umbes 100tk kalapüügi lures (palun lubage kõrvalekalle 3~4tk) suudab täita oma pikaajalisi vajadusi.Kus iganes soovite, et minna kalapüügi, mida saate teha selle kohta on vähe ruumi.

Kirjeldus:

Materjal: Silica

Kirjeldus: Umbes 100tk

Kuju: Vihmausside või punane uss

1 Kast * Kalapüügi Peibutis

Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).Allpool on tarneaeg kogumise kvantitatiivseid andmeid:

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Palun Sõnumi meid 9:00am.kuni 18:00. (8 GMT) ning esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).

.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kategooria: VIIL
  • Positsioon: Ookeani Kalapüügi Paat, Ocean Beach Kalapüük, JÄRV, Jõgi, Veehoidla Tiik, oja, Ookeani Rock Kalapüük, Juhtimise Valdkonnas
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased