PILTIDE LAADIMINE
Kodu

Soojuse Jõul Fänn Kamin Ventilaatori Puitu Pliidi Soojus Ventilaatori 6 Teraga, Puidu Pliit Fännid Pellet Puit Logi Puitu Pliidi Tarvikud Energia

(0 Arvustused)
€56.33 €28.16

Sildid:

Sku:w486786

Kirjeldus:

Soojuse Jõul, Pliidi Ventilaator on ideaalne puitmaterjali põletamise ahjud, pellet ahjud, ja rohkem, mis on mõeldud veidi tõsta serva fänn lähedal maksimaalne töötemperatuur, et kaitsta mootori ja termoelektriliste moodul, ringleva sooja õhu ja kasutades soojust logi põletamise ahi, Levib soojus ruumis ringi ning tõsta temperatuur on madal müra.

Omadused:

1. Automaatne korrigeerimine: kamin ventilaatori saab automaatselt käivitada, ja kiirust saab reguleerida vastavalt temperatuur ahjus.

2. Madal energiatarve: madal kütusekulu, kõrge efektiivsusega, võib suurendada ruumi temperatuuri 41%, säästa energiat maksumus kuni 16%, ei ole akut ega toide, keskkonnasõbralikum.

3. Pliit on termoelektriliste fänn ei kasuta patareisid või elektrienergia suurendada kütte kasutegur on pliit, mis annab sooja õhu voolu läbi oma tuba kiiremini.

Kirjeldus:

Värv: Must

Suurus: 18*15.2*8.8 cm (vt pilti üksikasju)

Toiteallikas seadmed: termoelektriliste moodul (thermal power supply)

Materjal: Alumiinium

Õhuvool: 203CFM

Õhu maht ulatus: 160-220

Tuule kiiruse vahemik: 1000-1600rpm

Alates temperatuur: 50°C (kamin pinna temperatuur)

Töötemperatuur: 50-400℃

Müra tase: 15-18db

Soovitatav kaugus: 10-15CM

Tööpõhimõte

Termoelektriliste pliit fännid kasutada termoelektriliste tehnoloogia teisendada temperatuuri erinevused elektrienergiaks.Seal on unikaalne termoelektriliste moodul keskel fänn.Kui soojendusega, moodul, mis toodab kuuma ja külma poole, mis võimaldab elektronid voolu sisse moodul ja elektrit kasutama fänn.

See on tuntud ka kui Seebeck effect

Märkus: ahju ventilaator ei tooks otseselt temperatuuri suurendada, kuid on ainult vahend kiirendada soojuse ülekanne korsten.Veenduge, et pliidi ventilaator on asetada tasasele pinnale.

Pakkeleht:

1* Soojuse Jõul Pliit Fänn

Vaata rohkem toote detailid

1. [ Energiasääst ] Projekteeritud nr patareid või elektrit vaja, Soojuse Jõul, Pliidi Ventilaator, mis võimaldab teil saada maksimaalset soojust logi burning ahjude, mida on laialdaselt kasutatud puit materjali burning ahjude, pliitide, pellet ahjud, ja rohkem.

2. [ Kaitse Üle-temperatuuri ] Puitu Pliidi Ventilaator on mõeldud veidi tõsta serva fänn lähedal maksimaalne töötemperatuur, et kaitsta mootori ja termoelektriliste moodul, rooste-tõend, kulumiskindel, ja on hea soojusjuhtivusega, mis on valmistatud anodeeritud alumiiniumist.

3.[ Lihtne Kasutada ] Soojuse Jõul Ventilaator on paigaldatud peal, kõik pliidi või logi põleti nr setup vaja, mõeldud alustades temperatuur nii madalale kui 50C, ringleva sooja õhu ja kasutades soojust logi põletamise ahi.

4. [ Müratud Disain ] Levib soojus ruumis ringi ning tõsta temperatuur, madal müra, Kamina, Pliidi Ventilaator on parandada sooja õhu ringluse suurema mugavuse, võimalik märkamatuks jääda igas toas, kus ei ole müraga.

5.[ Materjalid Hea Kvaliteediga ] Projekteeritud soovitatav pinna temperatuuri vahel 122F - 644F (50C - 370C), Kamin Ventilaatori Soojuse Jõul on featuring suurepärane jõudlus pika tööea, featuring te maksimaalne temperatuur umbes 350-400C.

.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: PUUDUB
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased