PILTIDE LAADIMINE
Kodu & Aed

Seina Piss Pad Omanik Koer Potta Koolitus Pad Omanik Jala Tõste-Märgise Koerad Sise-Pee Padjad

(0 Arvustused)
€16.46 €8.06

Sildid:

Sku:w348643

Piisavalt, et Rahuldada Oma Vajadusi: te saate 12 tk pet-pad omanikud; kogus on piisav, et te kasutate ja asendada, ja saab hõlpsasti täita oma igapäevast kasutamist ja muid nõudeid.

Lihtne kasutada: seal on liim tagaküljel piss pad omanik väikesed koerad, sa lihtsalt vaja koorida kaitstud paber ja kleepige omanik erinevates kohtades, vastavalt oma vajadustele ja eelistustele, siis u pee pad omanik, ja seda saab kasutada ka koerad.

Kena Abilised Hoida Puhastamine: need pöörane pad omanike koerad võivad u pee pad stabiilselt, mis aitab teil õpetada koera mitte urineerida erinevates kohtades ja teha oma kodu puhtamaks ja korralikumaks, tuues teile kena ja teistsugune kogemus.

Kompaktne ja Arvestatav Mõõde: suurus need kutsikas padjad omanikud on umbes 3 x 3,2 x 2.1 cm (1.18 x 1.26 x 0.83 tolli, sobivad ja sobib sulle, klamber erinevad padjad, ja omanikel on integreeritud, saab tõhusalt kaitsta osade hävimise või süüakse koeri.

Töökorras ja Püsiva: iga pöörane pad omanik on peamiselt valmistatud kvaliteetsest plastikust, usaldusväärne ja vastupidav, ei ole lihtne deformeeruda või murda, ja võib säilitada pikka aega; pindade nende omanikud on sujuv ja mugav touch, ja tugev liim on peamiselt valmistatud kvaliteetsest vaik, mis on kestev ja jätkuv.

Värv: Valge

Materjal: Plastik

Pakendi Sisu:

12 * koera uriini pad konks

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

.

  • Toote Tüüp: Riie Riidepuud
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Plast
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased