PILTIDE LAADIMINE
Kingad

Arch Toetust Plantar Fastsiit Suu Sisetallad Korter Jalga Kõrge Arch Suu Valu Sport Töötab Meeste ja Naiste

(0 Arvustused)
€14.93

Sildid: loominguline sisetald, kingad plantar kõrge, sisetallad säilitada arch suu, sisetald ms, sisetald mees, kingad täiskasvanute plantar pehme, inimesed sisetald, arch toetust sandaalid lill, kingad naiste plantar fascitis, osta karusnahka sisetallad

Sku:w13436

【Kohaldatavad erinevate probleemide】

Õige korter jalad, leevendada plantar fastsiit, pikaajaline kasutamine kohaliku luud toetada jalgsi, kõrged kaared, varus ja teise jalaga probleeme.

【Kvaliteetseid materjale】

EVA materjal on suurepärane, ðokk imendumist ja valuvaigistav toime, samuti aitab hoida jahedas ja anti-slip mõju.Polümeer EVA on hea polsterdus ja elastsust, vähendab mõju ja leevendab jalgade valu.

【Tugevdada arch toetust】

Labajala toetavad padjad on massaaži funktsioon.Sulle võib tunduda, auklik, kui paned neid.Ka need võivad muuta teie jalad tunnevad end ebamugavalt, kuid nad võivad vähendada survet ja väsimus jalad.Kõrgus arch suu on 30 mm, mis võib anda arch toetust ja mugavust patsientidel plantar fastsiit ja kanna valu ja suurendada stabiilsust.

【Soovitus】

Reguleerige sisetallad järk-järgult, siis võib tunduda ebamugav, kui hakkate õige.Esimese kanda see 1 tund päevas, siis 8 tunnise päeva.See on parim, et lisada pool tundi ühel päeval aeglaselt õige jalad.

.

  • Brändi Nimi: IFITNA
  • Materjal: EVA
  • Toote Tüüp: Sisetallad
  • Sisetald Kõrgus: 1cm-3cm
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased