PILTIDE LAADIMINE
Kingad

Kanna Padi Lisab Sponge Kingad Padjad Non-Slip Kannapehmendused Sponge Sisetallad Mugav Vähendada Suu Valu Naistele

(0 Arvustused)
€2.39 €1.51

Sildid: naiste kingad bottega, meeste kingad pilt, farfetch naiste kingad, mägisel kingad naistele, adiadas kingad naistele, naine kingad jord, luxary naiste kingad, vm kingad naistele, nikd kingad naistele, naiste päris kingad

Sku:w119455

Kanna Padi Lisab Sponge Kingad Padjad Non-Slip Kannapehmendused Sponge Sisetallad Mugav Vähendada Suu Valu Naiste Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1. Materjal: kanna need sisetallad on valmistatud kvaliteetsest polüuretaan käsn, hingav ja mugav, pehme ja kerge.

2. Funktsioon: tagab teile mugav tunne, ja koos tugeva isekleepuv, mis aitab hoida kontsad libisemist.

3. Vältida kanna valu: eriline 2in1 disain ja 4D disain teha kinga pad väga sobivad kanna tõhusalt leevendada valu, kleepuv tagatud sisestada, et kindlustada neid kohale jääma ja pakkuda rohkem turvalisust, kui olete jalgsi.

4. Suurus reguleeritav: need kinga lisab saab ilma lihtsalt ja otstarbekalt kääridega, sisekujundus lisab arvesse õige suurusega.

5. Laialdane kohaldamine: suure teie erinevat tüüpi kingad, töötab ka hästi naiste lahtised kingad, ümar pea kontsaga kingad ja saapad.

Tehnilised andmed:

Materjal: käsn

Kohaldatava Kinga Suurus: 35-40(US Suurus 5-8.5 )

Pakett Sisaldab:

1pair x Kanna Padi Lisab

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

.

  • Brändi Nimi: Swokii
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Esitada Hinnang

    Sarnased Tooted

    Matching Products

    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased
    Sarnased